Wegro Webverkoop voor al uw ijzerwaren

Is de ijzerboer bij u in de omgeving nergens meer te vinden, en ben t u toch opzoek naar allerlei zaken die u bij een metaalwinkel zou willen kopen? Denk hierbij aan bijvoorbeeld:  karabijnhaken, musketonhaken, katrollen, oogmoeren of andere ijzerwaren? Deze kunt u gemakkelijk online kopen bij de kleinmetaalshop. Koop dit dan voortaan eenvoudig online via de klein metaalshop. 

Wat zijn de mogelijkheden precies?

Of u nou een grote of een kleine afnemer bent, bij de Kleinmetaalshop kan u altijd terecht voor diverse ijzerwaren. Hierbij kan u denken aan allerei spullen zoals diverse haken maar ook accessoires die u helpen bij het klussen. Bij het plaatsen van een grote bestelling kan u een offerte aanvragen en wellicht kan u een mooie korting krijgen. Indien u voor meer dan 75 euro bestelt wordt het gratis verzonden!  Betalen kan veilig via Paypal of iDeal, super gemakkelijk dus!

Het assortiment van de Klein metaalshop

De materialen die ze verkopen ziet u deze terug bij dierenartsen, stallen, maneges, steigerbouw en verhuisbedrijven. Maar ook in eigen huis- tuin- en keuken is een karabijnhaak gemakkelijk. Wilt u ook een karabijnhaak aanschaffen? Surf dan ook naar de website en bestel vandaag nog uw karabijnhaak bij de Klein metaalshop!