Uren registreren met behulp van een programma

Bent u op zoek naar een programma waar uw personeel de uren die zij hebben gewerkt kunnen registreren? Denk dan eens aan Workspace. Workspace is een heel eenvoudig programma met vele mogelijkheden. Naast het registreren van uren kunnen uw medewerkers hier bijvoorbeeld ook hun taken registreren. Daarnaast kunt u ook bijhouden hoelang er precies aan bepaalde taken wordt gewerkt. Deze gegevens kunt u ook om laten zetten in een rapportage. Urenregistratie wordt dankzij Workspace heel makkelijk. 

Waarom Workspace?

Er zijn aantal redenen waarom u er voor zou kunnen kiezen om over te stappen op Workspace. Allereerst kent Workspace echt enorm veel mogelijkheden. Zo kunt u uw werknemers niet alleen de uren laten registreren, maar ook het maken van offertes of facturen behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast werkt het programma heel eenvoudig waardoor uw werknemers binnen korte tijd een professionele factuur of offerte op kunnen stellen en deze kunnen zij vervolgens gelijk versturen.

Meer weten?

Bent u benieuwd en wilt u graag meer te weten komen over het programma of wilt u het factuurprogramma graag een keer gratis proberen? Neem dan gauw een kijkje op de website van Workspace. Hier kunt u op uw gemak bekijken wat de mogelijkheden zijn. Is er iets niet helemaal duidelijk? Neem dan gerust een keer contact op!