Schrijf een verjaardagsgedicht en win de mooiste prijzen

Houdt u ervan om de mooiste gedichten te schrijven? Veel mensen vinden het moeilijk om hun gevoelens in woorden uit te drukken. Een mooi verjaardagsgedicht schrijven voor iemand is dan een lastige opgave. Als de kunst van het dichten u gemakkelijk afgaat zou u hier zeker wat mee moeten doen. Gedichten schrijven is namelijk een prettige manier om u te ontspannen. Daarnaast kunt u een ware inspiratiebron zijn voor uw medemens. Op de website van Gedichten.net kunt u meedoen aan leuke dichtwedstrijden waar u mooie prijzen mee kunt winnen.

Hoe werken de dichtwedstrijden?

Op de website van Gedichten.net vindt u regelmatig leuke dichtwedstrijden. Als uw gedicht hoog gewaardeerd wordt, gaat hij automatisch naar de wedstrijdpagina. De drie gedichten die aan het einde van de wedstrijd bovenaan staan krijgen een mooie prijs! Pak dus snel uw pen en papier en laat uw gedachten de vrije loop.

Doe alvast wat inspiratie op via de website van Gedichten.net

Bent u benieuwd naar wat andere dichters hebben ingestuurd? Neem dan even een kijkje op de website van Gedichten.net. Wellicht doet u wel inspiratie op voor een nieuw verjaardagsgedicht! Wilt u meteen een gedicht insturen? Doe dit dan vandaag nog via de “instuurpagina” van de website.