Tot rust komen in Terschelling

Heeft u al een idee waar u op vakantie kunt gaan deze zomer? Misschien houdt u van de Nederlandse Waddeneilanden? Breng dan eens een bezoekje aan Goudberg Appartementen in Terschelling. Terschelling is een prachtig eiland, daar kom je zeker tot rust. Met lekker weer kun je zelfs nog lekker zwemmen in de zee. 

Goudberg Appartementen

De appartementen van Goudberg bevinden zich centraal op het eiland, in het dorpje Baaiduinen. De appartementen hebben verschillende groottes, er zijn namelijk 2,- 4,- 5- en 7-persoonsappartementen. Op de website is meer informatie te vinden over de verschillende appartementen.

Waarom Terschelling?

Als je een natuurliefhebber bent, dan is Terschelling fantastisch. U zult er helemaal in uw element zijn. Je hebt er van alles, van uitgerekte, ongerepte duinlandschappen tot bossen, wad én polder. Waar twijfel je nog over?  Bij interesse in één van de appartementen van Goudberg op Terschellig ga je naar de website. Klik op ‘direct reserveren’ en huur een huisje op Terschelling. Heb je nog vragen? klik dan op de button ‘Stel uw vraag’ of neem telefonisch contact op via 0562 – 448783.