Hulp bij het creëren van meer naamsbekendheid?

Heeft u een eigen bedrijf en wilt u op een originele manier de aandacht trekken? Dan moet u bij Storeplay zijn. Storeplay is een reclamebureau in Maastricht en omgeving en is dé specialist in het genereren van naamsbekendheid en het onder de aandacht brengen van een actie bij jouw doelgroep. Wanneer de relatie met je doelgroep goed is kun je je klanten verleiden om in beweging te komen. “Weten wie je klanten zijn, wat ze beweegt, motiveert en wat ze van je verwachten”, dat is wat Storeplay kan.

Hoe is Storeplay begonnen?

Storeplay bestaat nog helemaal niet zo heel lang, in 2012 is Storeplay begonnen met een aantal simpelen powerpoint slides. Vanaf toen ging het hard. Er kwam meer vraag en klanten waren positief. Op basis van deze positieve ervaringen is in 2013 het concept Storeplay uitgewerkt. Met de ontwikkeling van eigen software en het plaatsen van TV-schermen bij een pilot groep van 20 lokale ondernemers is het concept gerealiseerd. Het Storeplay-concept sloeg daarbij aan en was klaar voor de volgende stap. Ondertussen is het flink gegroeid, in mensen én locaties. Klaar om de volgende jaren flink door te groeien!

Waarom Storeplay?

Bij Storeplay staat de wens van de klant voorop. Daarnaast kun je regionaal adverteren. Klanten in jouw buurt kunnen op een slimme manier bereikt worden. Storeplay kiest altijd de beste locaties, dit zorgt er voor dat miljoenen bezoekers maandelijks naar de schermen kijken.  Daarnaast kunt u op de website het succes van honderden tevreden klanten die u voor gingen lezen.