Meetinstrumenten voor uw horecaonderneming nodig?

Heeft u een horecaonderneming en bent u op zoek naar instrumenten zoals een temperatuurlogger? Stop dan met zoeken. Bij Gullimex bent u aan het juiste adres voor allerlei verschillende instrumenten voor verschillende doeleinden. Gullimex is met haar uitgebreide assortiment meetinstrumenten en de unieke ijk- en reparatieservice al meer dan 34 jaar een betrouwbare partner. Wilt u meer weten over Gullimex? Lees dan snel verder. 

De voordelen van Gullimex

Wanneer u besluit uw temperatuurloggers via Gullimex aan te schaffen geniet u van vele voordelen. Gullimex heeft namelijk alleen maar kwaliteitsmerken in huis. Denk aan merken als  Ellab, ebro, Microsensys en onze zeigen TempWeb en TempCube. Daarnaast krijgt u deskundig advies op maat. Tevens kunt u onze producten eenvoudig en snel online via de website bestellen. Zo hoeft u de deur niet uit! En tot slot is Gullimex ISO gecertificeerd. Dit betekent dat het kwaliteitssysteem voldoet aan de nieuwste norm van ISO.

Meer informatie over Gullimex?

Wilt u meer informatie over Gullimex, of over een specifiek product van Gullimex, zoals vleesthermometers? Bezoek dan de website. Daar kunt u alle uitgebreide productinformatie vinden. Wil  liever telefonisch contact? Dat kan. Raadpleeg de website voor de contactgegevens.