Op zoek naar schuurschijven

Bent u op zoek naar schuurschijven om uw collectie met schuurmateriaal aan te vullen? Bij Sabudo Import bent u aan het juiste adres. Bij Sabudo Import kunt u terecht voor een ruim assortiment aan schuur- en polijstgereedschap. De schuurschijven van Sabudo Import zijn van hoge kwaliteit en zijn geschikt voor handmatig en machinaal gebruik.

De schuurschijven van Sabudo Import

Bij Sabudo Import kunt u verschillende soorten schuurschijven bestellen. Het is afhankelijk van het materiaal dat u gaat behandelen welke schijf u kiest. Er zijn schuurschijven verkrijgbaar met diverse korrels en diameters. De korrels variƫren van P 100 tot en met 500. De schuurschijven zijn geschikt voor verschillende oppervlaktes en bewerkingen. Bij Sabudo Import kunt u naast de schuurschijven ook terecht voor onder andere afbraamschijven, slijpschijven, slijpstenen, polijstgereedschappen en accessoires.

De specialist

Sabudo Import is de specialist in de verkoop van slijpproducten, schuur- en polijstgereedschappen. Op de site kunt u de verschillende producten uit het ruime assortiment bestellen. Ook kan Sabudo Import u voorzien van het juiste advies. Sabudo Import heeft een ruime voorraad, de meeste producten kunnen daarom direct worden geleverd. Op de site kunt u terecht voor meer informatie. Ook kunt u gerust contact opnemen met Sabudo Import en zij helpen u verder.