Overnachten in Frankrijk? La Perle opent de deuren!

Uw vakantie al geboekt? Maar nog op zoek naar een overnachtingsplek? Of zoekt u juist een bestemming om langere tijd te verblijven. Voor beide wegen is La Perle d’Anrosey in Frankrijk een mooi alternatief. Hier kan u heerlijk overnachten, genieten van de omgeving en even echt tot rust komen. Of u nu op doorreis bent, of langer blijft. Welkom bent  u altijd hier voor uw overnachting Frankrijk.

De mogelijkheden van La Perle d’Anrosey’

La Perle is ideaal voor verschillende mogelijkheden. Zo ligt het op 20 minuten rijden afstand van de Route de Soleil. Het wordt dan ook regelmatig gebruikt om goed te kunnen rusten onderweg. Het ligt nabij de snelweg, maar voelt al als echt rustig Frankrijk. Dit landhuis wordt ook vaak gebruikt om langere tijd te verblijven. Bijvoorbeeld met zijn tweeen lekker wandelen in de natuur en ’s avonds genieten van een maaltijd uit de streek. Maar ook in een groep kan u in het landhuis verblijven en bijvoorbeeld een cursus geven en ook tot de nodige ontspanning komen.

Meer weten over La Perle?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden bij dit Landhuis? Of informatie over de diverse kamers? Surf naar de  website en boek eventueel direct het overnachten bij Route de Soleil.