Een slowjuicer maakt het u makkelijk

Heeft u al wel eens gehoord van een slowjuicer? Een slowjuicer is een apparaat waarmee u op een eenvoudige manier groenten en fruit kunt omtoveren tot heerlijke sapjes. Het apparaat is zeer makkelijk in gebruik en weet alles uit de ingrediënten te halen die u gebruikt. De slowjuicer maakt het makkelijker om gezond te leven. Voor de perfecte slowjuicer bent u bij Greenis Europe aan het juiste adres. 

Een slowjuicer

Zoals de naam al doet vermoeden is de slowjuicer een apparaat dat langzaam perst. Het voordeel hiervan is dat het de ingrediënten niet te hoog verhit worden waardoor de meeste mineralen en vitaminen in het sapje terecht komen. Daarnaast weet de slowjuicer het pulp te scheiden van het sap zodat u echt kunt genieten van uw sapje. Een ander voordeel van het apparaat is dat het weinig energie verbruikt en dat het zeer lang mee gaat.

Interesse?

Heeft u interesse en wilt u graag meer te weten komen over de slowjuicers van Greenis Europe? Hiervoor kunt u terecht op de website. Hier kunt u op uw gemak bekijken hoe een slowjuicer werkt en wat de mogelijkheden zijn.  Hier kunt u tevens kijken in welke winkels de apparaten van Greenis Europe momenteenl worden verkocht.