Met gevelbelettering springt uw winkel er gegarandeerd uit

Het is tegenwoordig helemaal niet makkelijk om een winkel te hebben. De ondernemer weet namelijk hoe moordend tegenwoordig de concurrentie is en dit heeft allemaal te maken met het internet. Sinds de komst van het internet zijn er namelijk vele winkels die hun deuren hebben moeten sluiten. Consumenten gaan voor gemak en bestellen hun producten online. Ze lopen niet snel even een winkel in. Het is heel moeilijk om tegenwoordig nog echt klanten in je winkel te krijgen. Wat enigzins kan helpen is de gevelreclame van uw bedrijf.  Dit kan net de motivatie geven om toch naar binnen te stappen. 

Gevelreclame van Bosman Reklame

Heeft uw gevel een opknapbeurt nodig? Dan kunt u er net zo goed meteen iets opvallends van maken.  Bosman is met haar gevelreclame in staat uw huisstijl te vertalen op uw gevel. Met onze gespecialiseerde frees- en laserapparatuur zijn zij in staat freesvormen te vervaardigen uit diverse materialen, zoals RVS, geanodiseerd aluminium, acrylaat, celkern en volkernmateriaal. Met blind verlijmde afstandsnoppen of aangeschoten draadeinden aan de achterzijde kunnen wordt uw woord- en of beeldmerk mooi op afstand tegen de gevel gemonteerd. Met fraaie verlichting in de vorm van exclusieve lightline-systeem of mooie gebogen spots wordt de gevelreclame op een chique manier aangelicht. Klinkt dit als muziek in de oren? Vraag dan een offerte aan.

Offerte opvragen?

Wilt u graag een offerte opvragen voor gevelreclame van Bosman Reklame? Ga dan snel naar de website en klik op de button ‘direct offerte aanvragen’.