Taxateur nodig?

Heeft u op korte termijn een taxateur nodig die voor u de taxatie van een groot agrarisch vastgoed taxeert? Dan moet u bij De Brug Taxaties zijn. Een taxatie is de bepaling van de waarde van uw onroerend goed. Hierbij spelen de juridisch-planologische en fiscale aspecten van uw vastgoed een belangrijke rol. De Brug is gespecialiseerd in taxaties ten behoeve van: financiering, bedrijfsoverdracht, fiscale zaken, juridische kwesties en nog veel meer. 

Waarom De Brug Taxaties?

De Brug Taxaties is de bedrijfsnaam van Beëdigd Rentmeester, Registertaxateur en Planeconoom Henny Steenbruggen. Henry zet zijn ervaring en praktische kennis op regionaal niveau in voor ondernemers en op landelijke niveau voor overheden. Henry is veelzijdig, ervaren en pragmatisch. Henry spreekt én de taal én hij kent de belangen van twee kanten aan tafel. Dit zorgt ervoor dat hij een praktische en oplossingsgerichte instelling heeft, voor alle betrokken partijen. Daarnaast is Henry volledig gecertificeerd. Hij is bijvoorbeeld aangesloten bij het NVR, VastgoedCert Kamer Wonen, Kamer Landelijk Vastgoed, Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed en het Nederlands register vastgoed taxateurs. Henry vindt het belangrijk om altijd actueel te blijven. Dit doet hij door bijscholing te volgen. Zo bent u als opdrachtgever altijd verzekerd van een actuele know how.

Andere diensten

Heeft u geen taxateur nodig, maar wel iemand die u helpt bij grondzaken of planeconomie? Ook dan bent u bij De Brug Taxaties op het juist adres. Raadpleeg de website voor meer informatie.