Kom van je klachten af met behulp van acupunctuur

Je maakt dagelijks veel gebruik van je lichaam, iedere beweging die je maakt gebruik je spieren, pezen en dergelijke. Het is dan ook erg vervelend als je klachten hebt aan een van deze spieren of pezen. Heb je klachten? Doe er dan snel iets aan! Zo maakt u het niet erger en kunt u weer zonder pijn verder gaan met uw dagelijkse bezigheden. Om van uw klachten af te komen kunt u gebruik maken van acupunctuur in Warnsveld. Misschien weet u niet precies wat acupunctuur is? Lees dan snel verder voor meer informatie

Hoe werkt acupunctuur?

De werking berust op het volgende: in ons lichaam bevinden zich onzichtbare banen waarlangs de energieën Yin en Yang lopen. Deze twee tegengestelde krachten, lopen voortdurend in elkaar over, maar kunnen ook uit balans raken. Die onzichtbare banen noemen we meridianen en horen elk bij een orgaan. Alle banen bij elkaar vormen een energienetwerk, waarop de acupunctuurpunten liggen. Elk van die punten staat in contact met een orgaan of met een bepaalde functie. Ben je niet ‘gezond’, dan kan de acupuncturist met behulp van naalden bepaalde energieën afremmen of juist stimuleren.

Meer weten?

Naast acupunctuur kunt u ook bij Heelhuus terecht voor andere soorten therapie. Zo kunt u op de website alle informatie vinden over mogelijkheden van fysiotherapie in Warnsveld.