Geld besparen op een hout CV installatie?

Geld besparen op energiekosten, minder CO2-uitstoot én een aangename leefomgeving. Klinken deze woorden u als muziek in de oren? Een hout CV installatie van Wichink Kruit Duurzame CV Systemen is dan een uitstekende keuze. Deze installatie verwarmt uw huis op een milieubewuste manier. U kunt bij dit bedrijf terecht voor zowel verkoop als plaatsing. Zij leveren enkel maatwerk en bieden diverse hout CV installaties aan. 

Duurzaam verwarmen met een hout CV installatie

Wichink Kruit Duurzame CV Systemen is een onderdeel van Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit. Zij zijn dé specialist op het gebied van duurzame CV systemen en bieden naast hout CV installaties ook diverse andere milieubewuste totaaloplossingen, namelijk: houtvergassers, bio ketels, CV gestookte pelletkachels, geïsoleerde rookkanalen, pelletketels en hete lucht pelletketels.

Bezoek de showroom!

Wilt u graag een houtkachel cv aanschaffen? Maar vindt u het lastig om met behulp van een aantal foto’s op de website te kiezen? Logisch! Dit is een aankoop die je niet vaak doet. Wichink Kruit Duurzame CV Systemen heeft een grote showroom met ruim  1500m2 vloeroppervlak. In de showroom staan ruim 50 inbouwhaarden brandend opgesteld metof zonder schouw en ruim 300 vrijstaande haarden in zowel hout-, gas- als pelletgestookte toestellen. Daarnaast staan er circa 15 cv-gestookte houthaarden opgesteld in combinatie met buffervaten en boilers! Tot snel in de showroom?