Hulp nodig bij het verhuizen?

Gaat u binnenkort verhuizen? Dat zorgt vaak voor een hoop stress. U heeft al uw spullen ingepakt, maar bent het overzicht totaal kwijt. Verhuizen is voor veel mensen een ingrijpende en emotionele gebeurtenis. Gelukkig zijn er steeds meer manieren om het uzelf gemakkelijker te maken en met minder stress en gedoe te verhuizen. Zo kunt u bij MoveManagement al een zeer handige verhuislift huren voor Amsterdam en omgeving. 

Over de verhuislift

MoveManagement heeft een eigen en zeer moderne verhuislift die bij zowel particuliere als zakelijke verhuizingen wordt ingezet. De lift is ook te gebruiken bij andere werkzaamheden dan verhuizen, bijvoorbeeld bij het verplaatsen van goederen van de ene naar de andere verdieping. Het kan hierbij gaan om bouwmaterialen, tapijt, keukens, grote muziekinstrumenten en andere grote of juist om objecten met een afwijkende vorm. De verhuislift kan en hoogte van maximaal 31 meter bereiken en heeft een laadvermogen tot 300 kg. De verhuislift is voor minimaal twee uur te huren bij MoveManagement, ook enkele dagdelen zijn in overleg mogelijk.

Handyman inhuren?

Denkt u dat u wel hulp kunt gebruiken van een ervaren verhuizer die u helpt met het inpakken en overhuizen van uw eigendommen? MoveManagement helpt u daar graag bij en is in te huren als handyman Almere of omgeving! Heeft u nog vragen? Neem contact op met MoveManagement, zij helpen u graag verder.