Op zoek naar een specialist voor in- en ompakken van goederen?

Heeft u een eigen bedrijf in de regio van Bunnik en wilt u graag in contact komen met een specialist dat de in- en ompakken van uw goederen compleet kan verzorgen? Dan zit u met de specialist Packstore altijd juist, want zij kunnen dit helemaal voor u uit handen nemen. Packstore is een sociale werkplaats in de omgeving van Bunnik dat ervoor kan zorgen dat bij de bedrijven een complete handeling wordt weggenomen. Hierdoor kan een bedrijf zich meer richten op de voorgaande handelingen van een verwerking van artikelen.

Verwerking van producten

Packstore kan er helemaal voor zorgen dat de verwerking van uw producten op een juiste manier gebeurt. Zij zullen namelijk ervoor zorgen dat uw producten in het juiste omhulsel zullen worden ingepakt en vervolgens snel aan de chauffeurs kunnen worden meegegeven. De sociale werkplaats van Packstore werkt 7 dagen in de week en ook in de avonden, waardoor zij u altijd op elk moment kunnen voorzien van hun werkzaamheden. Packstore is de ideale partner wanneer u op zoek bent naar een in- en ompakverwerking van uw producten.

Sociale werkplaats in Bunnik

Wilt u meer informatie over Packstore  of over de sociale werkplaats in Bunnik? Bekijk dan snel de website van Packstore, daar is veel informatie te vinden. Heeft u na het bekijken van de website nog steeds vragen? Raadpleeg dan de contactgegevens op de website en neem contact op met één van de medewerkers.