Een weekend naar Goudberg Appartementen

U zoekt een plek in Nederland waar u een weekendje naar toe kunt met uw familie? Wat dacht u van Terschelling? Terschelling is een eiland met mooie natuur, prachtige duinlandschappen, wad en polder. U kunt veel ondernemen op Terschelling, maar ook heerlijk tot rust komen. Bij Goudberg appartementen op Terschelling kunt u overnachten. De Goudberg Appartementen zijn luxe en comfortabel ingericht en geschikt voor u en uw familie.

De faciliteiten

Bij Goudberg Appartementen kunt u 2,4,5 en 7 persoons appartementen huren. Ook kunt u hier fietsen en linnengoed reserveren. Het bagagevervoer van en naar de boot is gratis. De fietsen die u huurt, kunnen bij de boot geleverd en gehaald worden. Er is een ruime parkeergelegenheid aanwezig en ook een overdekte fietsenstalling. Voor de kinderen is er genoeg speelruimte aanwezig en een leuke kinderdisco. Bij Goudberg Appartementen hebben ze een centraal terras met barbecue, waar u in de zomer gezellig kunt zitten.

Appartement huren

Wilt u een huisje huren op Terschelling? Dan zit u goed bij Goudberg Appartementen. Ga direct naar de site en reserveer. Voor meer informatie over Goudberg Appartementen, de faciliteiten en over Terschelling gaat u naar de site of neemt u contact op met Goudberg Appartementen en zij helpen u graag verder.