Het schuren van houten vloeren bij Coutinho

We kunnen nog zo goed met onze houten vloer omgaan, maar we kunnen niet voorkomen dat er op een gegeven moment slijtage komt. Gelukkig betekent dit niet direct het einde van uw prachtige vloer. Uw vloer kan weer zoals nieuw worden als hem laat opknappen. Dit betekent laten schuren en opnieuw laten lakken. Het schuren van houten vloeren  gebeurt tegenwoordig snel, stofvrij en professioneel vanwege de nieuwste technologie.

Waar opknappen

U kunt uw houten vloer laten opkappen bij Coutinho. Dit is een bedrijf wat hierin gespecialiseerd is. Met 23 jaar kennis en ervaring op zak weet u zeker dat u aan het juiste adres bent. De medewerkers zijn goed opgeleid en er wordt gebruikt gemaakt van het beste materiaal en de nieuwste technieken. Er wordt dus zeer professioneel gewerkt. Dit betekent dat u een vloer krijgt die lijkt alsof hij net is gelegd, terwijl het eigenlijk uw oude vertrouwde vloer is die slechts een opknapbeurt heeft gehad.

Interesse

Wilt u graag uw vloer parket laten schuren? Ga dan naar de website voor alle informatie. Hier vindt u ook de contact gegevens. Via de contactgegevens kunt u vragen stellen of een afspraak maken om ook uw vloer een opknap beurt te laten geven.