Joost Melis voor financiële hulp

Denkt uw bedrijf over uitbouw, groei en rendementsverbetering, maar weet u niet hoe u dit moet realiseren en beschikt u niet over de middelen? Dan is hulp van een informal investor een optie. Joost Melis is een informal investor en kan u goed helpen. Joost Melis stelt financiële middelen beschikbaar en stelt daarnaast persoonlijke expertise en inzet ter beschikking aan zijn deelnemingen.

Joost Melis

Joost Melis runt een onafhankelijke investerings- en bedrijfsfinancieringsmaatschappij. Joost Melis weet zeker dat er binnen kleine en middelgrote bedrijven goede kansen liggen voor bijvoorbeeld uitbouw, groei en rendementsverbetering. Hiervoor moeten alleen de juiste financiële middelen beschikbaar gesteld worden. Joost Melis heeft een groot netwerk en kent vanuit dit netwerk veel bedrijven. Ook wanneer een bedrijf ten onder dreigt te gaan, staat Joost Melis klaar als trouble shooter. Hij biedt operationele inzet, maar ook nieuwe strategische perspectieven. Perspectieven tot groei bijvoorbeeld.

Informatie en contact

Joost Melis kan er voor zorgen dat uw bedrijf weer vooruit komt. Hij hanteert geen vaste werkwijze, maar streeft naar een goede samenwerking. Wilt u hulp van Joost Melis? Neem vrijblijvend contact op en bespreek de mogelijkheden. Voor meer informatie gaat u naar de site of u neemt eveneens contact op met Joost Melis.