Zomer in bungalowpark met subtropisch zwemparadijs

Oostwest, thuis best! Op vakantie gaan kan gewoon heerlijk in eigen land. Waarom bezoekt u niet de meest zuidelijke provincie van Nederland: Limburg! Hier treft u op Recreatiepark de Leistert een bungalowpark met subtropisch zwemparadijs. Ontwakend in uw luxe bungalow stapt u zo de fraaie bijbehorende tuin in. Ontbijt hier in de ochtendzon of snuif de heerlijke frisse herfstlucht op. Na een goed vullend ontbijt is het tijd om het park te ontdekken. Wat zult u verrast worden door al haar leuke activiteiten en faciliteiten. U kijkt uw ogen uit! Van bowlingbanen tot aan speelvelden voor de kleintjes. En dan dat heerlijke subtropische zwemparadijs! Waarvoor zou u ooit nog buiten de Nederlandse grenzen kijken voor een heerlijke vakantie!?

Omgeving Recreatiepark de Leistert

Ook de omgeving rondom dit park biedt vertier voor iedereen. Van jong tot oud! Betreedt het schilderachtige landschap van Limburg. Met haar glooiende heuvels, groene bossen en kronkelende beekjes bent u in een droom beland. Hier kunt u uren wandelen of fietsen. Bent u meer van avontuur? Bezoek dan spannend Toverland of GaiaZoo.

Limburgse vlaai en gastvrijheid

Rondom Recreatiepark de Leistert vindt u pittoreske en lieflijke dorpjes om heerlijk neer te strijken op een terras. Geniet hier van die typische Limburgse vlaai. En waar u ook gaat; overal wordt u met die Limburgse gastvrijheid ontvangen.