Luxe 5 sterren camping

Een 5 sterren camping .. dat klinkt wel heel erg luxe. Nou.. Dat is het ook kunnen we u vertellen! Maar niet geheel buiten handbereik. U treft namelijk zo’n luxe 5 sterren camping gewoon in Nederland, op het prachtige park van Recreatiepark de Leistert in hartje Limburg. Limburg is wellicht wel de meest gezellige en meest mooie provincie van heel Nederland. Met haar afwijkende natuur en altijd vriendelijke inwoners. Hier is het leven net een beetje meer Bourgondisch en wordt er goed genoten van het leven. Dat klinkt ideaal als vakantiescenario vindt u ook niet!? Lees er gerust meer over in dit blog ..

Prachtige 5 sterren camping

Verstopt tussen gezellige steden als Roermond en Weert treft u de schitterende camping aan op Recreatiepark de Leistert. Hier bent u van alle gemakken voorzien en komt u aan niets te kort. Van leuke recreatie activiteiten voor de kinderen tot aan een subtropisch zwemparadijs. Ook de omgeving is veelzijdig en divers en hier kunt u hele leuke uitstapjes maken! Alle benodigdheden voor een super leuke vakantie liggen binnen handbereik.

Boek uw plek online

Om een plek op de luxe 5 sterren camping van Recreatiepark de Leistert te bemachtigen verwijzen wij u graag door naar hun website. Fijne vakantie!