Zelf bepalen hoeveel u betaalt

Vindt u het fijn om te bepalen hoeveel u voor een product betaalt? Dan is een veiling voor u de ideale manier van kopen. Dit kan tegenwoordig zelfs via internet. U kunt een account aanmaken en vervolgens bieden op allerlei luxe producten. De prijs wordt onder andere bepaalt door hoeveel u er voorover heeft. Op deze manier zult u nooit over uw budget gaan. Ideaal toch? Zo’n digitale veiling?

Meer over de digitale veiling

De online veilingen waar ik het over heb zijn de veiling op de website NBD Auctions. Als u de website op komt ziet u direct alle veilingen. Voorbeeld zijn veilingen voor elektrische fietsen, sanitair, sauna’s en huishoudelijke apparaten. U kunt op al deze producten bieden zodra u bent ingelogd. Als u het hoogste unieke bod heeft geplaatst wint u de veiling. U moet het product betalen en op de afgesproken plaats en tijd op komen halen. De prijs hangt af van uw budget, het budget van de concurrentie, het tijdstip en natuurlijk van welke luxe product er wordt geveild.

Geïnteresseerd?

Wilt u graag meebieden? Ga dan naar de website voor alle informatie en om direct een account te maken. Heeft u vragen? Dan kunt u deze stellen via de contact gegevens op de website.