Bescherming door poedercoaten

Wilt u uw voorwerpen beschermen tegen vuil, roest of beschadiging? U kunt dan uw voorwerpen laten behandelen door Straalbedrijf Asten. Hier zijn ze gespecialiseerd in oppervlaktebehandelingen. U kunt hierbij denken aan poedercoaten, stralen, schooperen en natlakken.

De diensten

Straalbedrijf Asten is een veelzijdig, dynamisch en jong bedrijf en gespecialiseerd in oppervlaktebehandelingen. Met al ruim 25 jaar ervaring kunnen zij uw voorwerpen op de juiste manier en met hoge kwaliteit voorzien van de juiste behandeling. Bij Straalbedrijf Asten leveren ze snel omdat ze zeer flexibel werken. De klanten van Asten zijn metaal- en consructiebedrijven, de automotive sector, machinebouwers of gevel- en interieurbouwers. U kunt terecht voor heel veer uiteenlopende voorwerpen. Poedercoaten is één van de specialisaties van Straalbedrijf Asten. Er zijn veel materialen die voorzien kunnen worden van poedercoating. Voorbeelden zijn: staal, aluminium en RVS. Poedercoating is een goede oplossing voor het beschermen van uw materiaal. U heeft daarbij keuze uit hoogglans, mat en zijdeglans poedercoating.

Een offerte

De producten worden behandeld in een grote en moderne werkplaats. Met grote zorg worden uw producten hier behandeld. Wilt u gebruik maken van de diensten van Straalbedrijf Asten? Vraag dan een offerte aan op de site of lees eerst eens rustig de brochure door. U kunt voor meer informatie naar de site gaan of contact opnemen met Straalbedrijf Asten.