Zoekt u een zaal voor een feestelijke gelegenheid?

Gaat u binnenkort trouwen en zoekt u nog een mooie locatie? Dan is Restaurant de Tuin In Rotterdam misschien wel iets voor u. Restaurant de Tuin bevindt zich op een prachtige locatie, dichtbij het centrum van Rotterdam. Het voelt alleen niet alsof u midden in Rotterdam zit. Het restaurant beschikt over een prachtige trouwzaal waar u met uw gasten heerlijk kunt genieten van uw speciale dag. Dus bent u op zoek naar een trouwzaal in Rotterdam, dan bent u bij Restaurant de Tuin aan het juiste adres! Wilt u meer weten over Restaurant de Tuin? Lees dan snel verder. 

Soorten zalen

Het restaurant beschikt over verschillende ruimtes die u kunt afhuren voor uw bruiloft. Zo hebben zij de serre, deze is geschikt voor maximaal 150 personen en biedt u een prachtig uitzicht over de Kralingse Plas. Een andere optie is de Brasserie, deze ruimte is wat groter en daar kunt u terecht met 250 gasten. Houdt u uw bruiloft klein en intiem, dan is de achterkamer of de voorkamer geschikt. Deze ruimtes zijn beschikbaar als u met niet meer dan 20 personen bent. Dus met hoeveel gasten u ook bent, bij Restaurant de Tuin vindt u zeker iets dat bij uw feestje past.

Zaal huren?

Misschien gaat u niet trouwen, maar is er wel een andere reden voor een feestje. Ook dan kunt u een zaal huren bij dit restaurant in Rotterdam. Op de website kunt u een zaal te reserveren.