Een FIFA-toernooi organiseren doe je zo

Ben je binnenkort aan de beurt om een vriendendag te organiseren? Of een clubfeest op de voetbalclub? Dan is het leuk om een keer iets anders te doen, zoals bijvoorbeeld het organiseren van een FIFA toernooi. Waarschijnlijk spenderen de meeste mensen van de voetbalclub of van je vrienden veel tijd aan FIFA. Ze zullen dit dus gegarandeerd leuk vinden. Het bedrijf Games5 helpt jou met het organiseren van het toernooi. Wil je meer weten over het organiseren van een FIFA toernooi? Lees dan snel verder. 

Een FIFA toernooi organiseren

Games5 is organiseert door het hele land gametoernooien. Zij zorgen voor de apparatuur zoals het scherm en geluidinstallatie en natuurlijk de game. Het enige wat jij hoeft te doen is het zorgen voor genoeg animo.  Dit kan bestaan uit een groep van 32 mensen of een groep van 64 mensen. Voorafgaand aan het game toernooi wordt er een gratis advies gesprek gevoerd. Alles wordt hier duidelijk gemaakt en geregeld, zodat er geen onzekerheden en twijfels zijn. Een FIFA toernooi is al te organiseren vanaf €12,50 per persoon, de prijzen van een call of duty toernooi worden in overleg vastgesteld.

Geïnteresseerd?

Als je geïnteresseerd bent, ga dan naar de website. Hier vind je alle benodigde informatie. Wil je direct boeken? Ga dan snel naar de website en boek jouw FIFA toernooi.