Smoothie bar uw feestje?

Geeft je binnenkort een feestje? Bent je een origineel type? Hecht je waarde aan gezonde producten en een gezond leven? Dan is een smoothiebar iets voor jou! Met een smoothiebar  van Smoothie Bar Nederland op jouw feestje ben je sowieso origineel en gezond bezig. Daarnaast is smoothie catering razend populair in Nederland. Er zullen vast een heel aantal gaten op uw feestje komen die ook bewust bezig zijn met gezonde voeding. Leuk idee toch? Zeker als het lekker weer is. Een heerlijk verfrissende smoothie drinken in het zonnetje, wie wil dat nou niet?

Verse smoothies

De smoothies van Smoothie Bar Nederland worden gemaakt van stukken vers fruit, zuivel, vruchtensappen en een flinke dosis liefde van het personeel. Het fruit wordt in de blender gesneden, in plaats van geperst. Dit wordt gedaan omdat de vezels op deze manier worden behouden. De smoothies worden altijd vers gemaakt, zodat de voedingsstoffen tot op het laatste moment worden bewaard. Natuurlijk worden de smoothies ook leuk gepresenteerd, met een rietje in chique glazen.

Een smoothiebar huren?

Lijkt dit je wel wat? Ga dan snel naar de website van Smoothie Bar Nederland en huur een smoothiebar. Op de website is meer informatie te vinden over de smoothiebar.