Dagschoonmaak nodig?

Bent u op zoek naar een kwalitatief goede facilitair dienstverlener voor dagschoonmaak? Stop dan nu met zoeken. U bent bij EW Facility Services aan het juiste adres. EW Facility Services is betrokken, gastbewust, professioneel, eigenzinnig en werkt met oog voor detail. Zij zorgen er voor dat de dagschoonmaak binnen uw organisatie of bedrijf gepaard gaat met een beleving voor uw medewerkers, gasten en bezoekers. Wilt u de voordelen van dagschoonmaak ontdekken? Lees dan snel verder.

Meerdere voordelen

Dagschoonmaak is te omschrijven als duurzame schoonmaak. Als de schoonmaakkrachten van EW Facility Services tijdens kantoorturen hun werk kunnen doen, hoeven uw lichten minder lang te branden en draait u de verwarming eerder omlaag. Dagschoonmaak levert u dus, naast een schoon kantoorpand, een financiële besparing op en een reductie op uw CO2-uitstoot. Niet alleen op het gebied van duurzaamheid biedt dagschoonmaak voordelen. De werkhouding en beleving van uw medewerkers verbetert namelijk als zij de schoonmaakkrachten zien werken. Daarnaast is het verzuim op locaties met dagschoonmaak lager dan bij andere bedrijven. Het wederzijds begrip groeit en dit heeft invloed op de kwaliteit van het schoonmaakonderhoud.

Contact

Heeft u het idee dat EW Facility Services met haar facilitaire diensten wat voor u kan betekenen? Neem dan snel contact op met één van de medewerkers. Raadpleeg de website voor de contactgegevens.