Rijlessen bij 123Volgas

Is het tijd voor jou om je rijbewijs te halen en ben je op zoek naar een goede rijschool in de provincie Groningen?  Bij 123Volgas  Rijschool ben je dan aan het juiste adres. Zij hebben maar één doel voor ogen en dat is om jou eenvoudig, snel en betaalbaar aan een rijbewijs te helpen.

Profiteer van de vele voordelen

Wanneer je gaat rijlessen bij 123Volgas kun je profiteren van veel voordelen. Zo hanteren zij een laag tarief per uur, kun je profiteren van de voordeelpakketten en krijg je een gratis proefles. Daarnaast krijg je een intake les om te bepalen hoeveel lessen je nodig hebt, werken ze bij 123Volgas flexibel en vertrouwd en kun je ook op zaterdag en ’s avonds rijlessen.

De rijlessen

Bij 123Volgas geven ze rijlessen van 2 blokken van 60 minuten achter elkaar. Zo krijg je ruim de tijd om het aangeleerde te oefenen. Na iedere les hebben ze een pauze van minimaal 15 minuten. Zodoende hoef je nooit een andere leerling op te halen of weg te brengen en worden dus de volle 120 minuten aan autorijles besteed. Ook is het wel prettig dat je altijd les krijgt van dezelfde instructeur. Ben je benieuwd naar de rijlessen van 123Volgas, de rijschool in Groningen? Klik dan hier.