Profiteer van Packstore

Heeft u hulp nodig bij het logistieke proces van uw bedrijf? Dan bent u bij Packstore aan het juiste adres. Packstore is de specialist in Co-packing, Logistiek en Fulfiment. Zij voeren verschillende logistieke diensten uit vanuit een centraal gelegen magazijn in Ede.

De diensten van Packstore

Packstore kan veel voor u betekenen op het gebied van logistieke processen. Zij bieden alles onder één dak wat u anders bij verschillende aanbieders moet inkopen. Packstore houdt de complete regie in handen. Diensten die zij onder andere leveren zijn: het stickeren van diverse artikelen, monteren van halffabricaten naar eindproduct, in-en ompakken van goederen, inpakken van mailings en opzetten en afvullen van displays. Ook kunnen zij voor u de order picking uitvoeren van uw opdracht en zelfs het transport voor u regelen.

Profiteer van Packstore

Packstore is een maatschappelijk betrokken ondernemer. U kunt profiteren van de voordelen van Packstore zoals: de scherpe tarieven, opslag van goederen en unieke last-minute service. De behoeften en belangen van zowel klanten als de medewerkers zijn belangrijk voor Packstore. Bent u benieuwd naar Packstore, de sociale werkplaats in Ede, en wilt u meer informatie? Ga dan naar de site en stel uw vragen via het contactformulier. Ook kunt u een offerte aanvragen via de site.