Professioneel schoonmaakmateriaal voor uw onderneming

Heeft u een horecaonderneming en bent u op zoek naar schoonmaakmateriaal van hoge kwaliteit? Dan moet u bij Blue Wave zijn. Blue Wave is dé specialist in schoonmaakartikelen. Hecht u een grote waarde aan schone collega’s? Bijvoorbeeld na een toiletbezoek? Met het assortiment CWS schoonmaak van Blue Wave weet u zeker dat u er alles aan doet om zo hygiënisch mogelijk te werken. Als u met z’n allen in en keuken werkt, is het moeilijk om hygiëne te bewaren, een niesbui kan bijvoorbeeld al anderen besmetten en hoesten kan door anderen worden overgenomen. Door handzeep aan te schaffen, zorg je al voor iets meer hygiëne in de keuken.

Professionele stofzuiger

Naast handzeep en dergelijke biedt Blue Wave ook een professionele stofzuiger aan. Met deze stofzuiger kunt u uw vloeren reinigen. Blue Wave biedt professionele stofzuigers aan. Het assortiment stofzuigers varieert van een waterstofzuiger van 45 liter tot een rugstofzuiger. Om het effect van de stofzuiger te vergroten, de mate van hygiëne nog verder te verbeteren én ergonomisch te werk te kunnen gaan, worden ook aanvullende producten aangeboden, zoals een stofzuigerbuis gebogen, stofzuigerslang en een stofzuigerbuis enkel.

Meer informatie?

Heeft u vragen aan Blue Wave? Ga dan naar de website en raadpleeg de contactgegevens. Bent u enthousiast en wilt u direct wat bestellen? Bekijk dan de webshop, daar vind je alle producten van deze schoonmaak groothandel.