Leuke camping voor de hele familie

Nog maar twee maandjes en we zitten al weer in de schoolvakantieperiodes. Heeft u al een vakantie geboekt voor komende zomer? Zo nee, dan zitten uw kinderen waarschijnlijk flink te zeuren over een vakantie. U kunt heel gemakkelijk van dit gezeur af komen, want de oplossing is heel dichtbij. Ga een weekje kamperen op een kindercamping in Overijssel. Namelijk, camping Heidepark! Voor uw kinderen gegarandeerd plezier en voor u en uw partner een weekje heerlijke tot rust komen in een bosrijke omgeving.

Waarom camping Heidepark?

Camping Heidepark wordt met een 8.8 beoordeeld, een uitstekende score! De camping ligt pittoresk en centraal gelegen in het adembenemende Overijssel,  op de grens van Salland en het Overijsselse Vechtdal en vlakbij het noordelijkste puntje van Twente. Deze locatie heeft alles te bieden voor zowel natuurliefhebbers als gezinnen. De kinderen kunnen met een gerust hart buiten spelen, want de camping is autovrij! In deze streek kunt u prachtig wandelen, fietsen en zwemmen. Er ligt een natuurbad naast de camping.

Meer informatie?

Op de website is meer informatie te vinden over de prachtige kindvriendelijke familiecamping. Daarnaast kunt u een virtuele tour doen, om de camping te bekijken. Wilt u liever persoonlijk contact? Neem dan telefonisch contact op met camping Heidepark.