Overweeg de Blue Cruise

Nog geen plannen voor aankomende zomer? Veel mensen laten zich graag inspireren door diverse reisprogramma’s zoals drieopreis, het bekende programma van Nederland 3. Presentator Chris Zegers geeft aan erg te genieten van het Turkse achterlandschap. Wilt u dit ook zelf ontdekken? Mavi Travel neemt u graag mee!

De Blue Cruise van Mavi Travel

Mavi Travel biedt diverse reizen aan door Turkije met een van hun prachtige boten. Een bekende reis die altijd weer leidt tot de prachtigste avonturen is de Blue Cruise, tevens de reis waar Chris Zegers zo enthousiast over was. De Blue Cruise vaart naar het mooie Turkse landschap, laat u genieten van de azuurblauwe zee, brengt bezoeken aan oude vissersdorpjes en zorgt voor een hoop gezelligheid. Klinkt als de ideale vakantie niet waar?

Hoe werkt het precies?

Er is een professionele kok aan boort die heerlijke Turkse gerechten bereidt. Vol verse producten waarbij u kunt denken aan verse vis en salades. De bemanning staat klaar om u van een prachtige vakantie te voorzien die u niet snel vergeet. De sfeer op de boot is informatief en er is ruimte voor een hoop gezelligheid, en u ziet gegarandeerd een andere kant van Turkije! Op de website van Mavi Travel vindt u meer informatie over de Blue Cruise.