Kickboks je agressie kwijt

Sporten kan een enorme uitlaatklep zijn. Je kan er je energie in kwijt maar ook juist weer energie van krijgen. Tevens zorgt sporten ervoor dat je lekker je hoofd leeg maakt. Een ideale manier om je agressie kwijt te raken is door kickboxen. Kickboks Utrecht helpt je hierbij!

Wat is The Colosseum?

Een kickboxcentrum gevestigd in Utrecht. Hier is maar liefst een ruimte van 400 m2 beschikbaar om te kickboxen. Het is voor jong en oud, voor ervaren en beginners, iedereen dus! Je kan er vrij kickboksen met tegenstanders maar ook is het mogelijk om lessen te volgen. En wees niet bang om die drempel te nemen, de eerste les is namelijk gratis!

Een ervaring van Esther (28 jaar):

“Ik ben begonnen met kickboxen om diverse redenen. Ik merkte aan mezelf dat ik een uitlaatklep nodig had. Stress kon zich bij mij opstapelen waardoor ik mezelf soms erg boos voelde. Tevens leek het me een prettig idee om te leren hoe ik mezelf goed kan verdedigen. Daarom ben ik begonnen met kickboxlessen.  Ik vind the Colosseum een zeer prettige kickboxschool waar ik me op mijn gemak voel. Jammer dat ik niet eerder met het kickboxen begonnen ben. Ik zou iedereen aanraden om te kickboxen Utrecht!’