Onderdelen voor racefietsen

Bent u een fan van fietsen en met name racefietsen? Als kenner bent u wellicht wel op de hoogte van welke onderdelen u precies nodig heeft voor een goede racefiets. Happy Biker helpt u graag bij vragen die u wellicht nog heeft en biedt tegelijkertijd de juiste onderdelen aan die u wenst. Happy Biker heeft namelijk een ruim aanbod aan racefiets onderdelen. Kijk gauw op de website voor meer informatie.

Happy Biker

Happy Biker is een online webshop voor fietsonderdelen. Met een ruim en breed assortiment heeft Happy Biker voor ieder wat wils, zoals fietszadels, bellen, vlaggetjes, banden, bidons, sloten, binders etc. Van elk productsoort zijn er verschillende varianten beschikbaar tegen verschillende prijzen.

Bestellen

Voor het bestellen van fietsonderdelen ga je naar de website van Happy Biker.  Doordat Happy Biker al enkele jaren fietsonderdelen verkoopt via haar webshop, heeft zij al veel aanpassingen kunnen doen om klanten nog beter van dienst te zijn. Zo worden alle producten die voor 17:00 uur besteld zijn gelijk de volgende dag thuis bezorgd (op werkdagen). Mocht u toch niet helemaal tevreden zijn dan kunnen de producten binnen 14 dagen worden teruggestuurd. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met het volgende telefoonnummer: 0313 652758.