Foto afdrukken op metaal

Altijd al een foto in het groot willen laten afdrukken op een mooi  en bijzonder soort materiaal, maar had je geen idee welk soort? Bij 42Creations kunt u verschillende foto’s laten afdrukken op heel veel verschillende en bijzondere materialen. Dus wacht niet langer en neem snel een kijkje op de website.

Organisatie

42Creations is een organisatie die ooit begonnen is met met het spuiten van ramen, deuren en kozijnen in de timmerindustrie. Toch waren ze op zoek naar meerdere en andere uitdagingen en dat is gelukt. Op advies van Canon besloten ze een printer aan te schaffen en de rest is geschiedenis. Op dit moment zijn ze in staat prachtige beelden af te drukken op (harde) materialen waarvan niemand ooit had gedacht dat het mogelijk was. De beeldkwaliteit hierbij is superieur mits de originele foto van hoogstaande kwaliteit is, maar dat spreekt voor zich. Dat geldt namelijk ook voor foto’s die op canvas worden afgedrukt.

Metaal

42Creations durft met volle overtuiging te beweren dat de foto’s die je op metaal laat afdrukken van fantastische kwaliteit zijn. Met onder andere diepe kleurovergangen en intense kleuren is de indruk geweldig en het materiaal op zich is al bijzonder. Een waar kunstwerk voor aan de muur. Klik hier voor meer informatie.