NLP Trainingen

“In het stressvrij weekend heb ik stukjes van mezelf mogen ontdekken en uiten, waar in het dagelijks leven vaak geen ruimte voor is. Berry en Edwin creëren op een hele ontspannen manier de ruimte voor de zelfexpressie die we meestal niet aandurven. Ik heb een aantal pijnen kunnen identificeren en helen, die nooit eerder in zo’n duidelijke vorm naar buiten zijn gekomen. Hierdoor heb ik mezelf beter leren kennen en heb ik ervaren dat ik degene ben die mijn leven in de hand heeft en dat ik me niet door pijn en angst hoef te laten leiden. Ik kwam dit weekend uit met een boost van energie, motivatie en liefde voor mezelf. Dit zie ik vooral terug in de manier waarop ik sinds deze training zorg voor mijn lichaam en geest. Met veel meer aandacht en liefde, wat me een stuk gelukkiger maakt. Dit trainingsweekend is een ervaring waar ik ontzettend dankbaar voor ben. Eentje waar ik energie uit haal op momenten dat het ‘je bent het niet waard’- stemmetje in mijn hoofd de kop op steekt” Dit is één van de mooie recensies van een NLP cursus in Rotterdam.  Herkent u zich in één van deze uitdrukkingen? Lees dan snel verder, misschien is NLP van NLP NU ook wel iets voor u.

Wat is NLP?

De term Neuro Linguïstisch Programmeren, tegenwoordig beter bekend als NLP, staat voor hoe wij de wereld om ons heen waarnemen en hoe wij daarop volgens reageren. Neuro verwijst naar de interactie tussen de zintuigelijke waarnemingen (zintuigen) en ons neurale systeem (centrale zenuwstelsel en de mind). Linguïstisch verwijst naar de taal en andere non-verbale communicatie systemen die wij gebruiken om onze denkpatronen (onze gedachten en onze werkelijkheid) betekenis te geven. Programmeren verwijst naar het ontdekken van onze automatische denk- en gedragspatronen en het vermogen om ze te veranderen.

Aanmelden?

Ga naar de website van NLP NU voor meer informatie over NLP . U kunt zich ook direct inschrijven voor hulp van een NLP coach in Rotterdam.