Entresol bouwen door Entresolvloeren.nl

Als u als bedrijf veel materialen of producten moet opslaan en/of een plek wilt hebben waar u deze materialen kunt gebruiken en producten kunt maken, dan moet u een plek hebben die hier speciaal voor ingericht is en groot genoeg is. Heeft u al een magazijn en bent u hier uit gegroeid? Geen paniek, u kunt kiezen voor entresolvloeren.

Wat is een entresolvloer?

Een entresolvloer is een vloer die gebouwd gaat worden in uw magazijn. Het is als het ware een extra etage die wordt gebouwd tussen uw huidige vloer en plafond. Dit is ontzettend sterk en wordt precies op maat gemaakt. Dit niet alleen naar de ruimte, maar ook naar wat u met de vloer wilt gaan doen. Bijvoorbeeld het opslaan van bepaalde producten. Dit wordt allemaal gedaan door het bedrijf Entresolvloeren, onder leiding van Nolte Opslagsystemen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het inrichten van magazijnrichtingen. Zeker een aanrader voor iedereen die alles uit zijn of haar magazijn wil halen wat betreft ruimte.

Interesse?

Op de website vindt u foto’s van entresolvloeren en kunt u meer te weten komen over de voordelen en de kwaliteit. Als u interesse heeft in een entresol bouwen of wanneer antwoord wilt op uw vragen kunt u contact opnemen via het formulier op de website.