Nieuwe en gebruikte vinyl platen

Spaart u vinyl platen of bent u gewoon op zoek naar een plaat van uw favoriete artiest?  Bij Vinyl-LP bent u dan aan het juiste adres. Vinyl-LP heeft  nieuw en gebruikt vinyl.  Waar vinyl platen kopen? Bij Vinyl-LP natuurlijk!

Nieuw en gebruikt vinyl

Bij Vinyl-LP hebben ze nieuw vinyl. De laatste jaren maakt vinyl een ware comeback. De echte muziekliefhebber wil deze vinyl platen graag aanschaffen. Het warme geluid van vinyl is niet te evenaren door de moderne technieken. Dit is dan ook de reden waarom steeds meer artiesten van nu hun albums uitbrengen op nieuw vinyl. Ze zijn bij Vinyl-LP gespecialiseerd in normaal vinyl, maar ook in het HG 180/200 grams vinyl van speciale labels. Vinyl-LP heeft ook gebruikt vinyl. Ze bieden u een ruim assortiment gebruikt kwaliteits vinyl. De collectie wordt regelmatig aangevuld. Alle gebruikte platen worden voor plaatsing in de webshop gecontroleerd op de staat van de plaat en hoes. De kwaliteit staat bij iedere plaat vermeld. Elke plaat wordt gewassen en geleverd in een nieuwe binnenhoes en plastic beschermhoes.

Platen aanschaffen

Bent u benieuwd naar de collectie nieuw en gebruikt vinyl? Bekijk dan snel het assortiment in de webshop en schaf de platen van uw favoriete artiest aan. Zit de plaat die u zoekt er niet tussen? Neem dan contact op met Vinyl-LP, de vinyl webshop Nederland,  en zij  gaan voor u op zoek.