Een systeem voor een mobiele werkbon

Bent u op zoek naar een systeem voor een mobiele werkbon? Dan bent u bij LAMA Consultancy aan het juiste adres. Zij bieden u de oplossing.  Kiest u voor LAMA Consultancy, dan kiest u voor het besparen van tijd en geld.

Mobiele werkbon

Met de oplossing van LAMA Consultancy bespaart u veel kostbare tijd. U kunt betrouwbare gegevens op een efficiënte manier verzamelen en de inzetbaarheid van uw medewerkers verbeteren. De voordelen waarvan u profiteert wanneer u gebruik maakt van een mobiele werkbon zijn: U kunt snel automatisch factureren, zonder papierwerk rapportages en analyses maken, eenvoudig uren schrijven, de klant zet digitaal een handtekening voor akkoord, volledig overzicht van actuele voorraden en eenvoudige communicatie met de buitendienst.

Meer informatie

LAMA levert Maintenance Management oplossingen aan toonaangevende organisaties binnen de infra, transport en industrie branche. LAMA kan u ook helpen om uitdagingen het hoofd te bieden en om te zetten naar concrete verbeteringen voor uw organisatie. LAMA werkt onafhankelijk en klantgericht. Wilt u meer informatie over een mobiele werkbon of over een digitale werkbon?  Neem contact op via de site of telefoon. Bent u vooral benieuwd naar de mogelijkheden, dan kunt u een afspraak plannen en bespreken ze bij LAMA Consultancy graag de mogelijkheden met u.