Nederlands Engels vertalen doet Tongo Vertaalbureau

Heeft u een bedrijf of organisatie en wilt u graag internationale klanten kunnen ontvangen? Dan zijn er een aantal dingen van belang. Zo is het belangrijk dat uw personeel een aantal talen kan spreken, vooral Engels is belangrijk, maar ook dat u rekening  houdt met de talen op uw website, folder, nieuwsbrief, menukaart enzovoort. Moet dit vertaald worden? Kies dan voor Nederlands Engels vertalen door Tongo Vertaalbureau.

Over het vertaalbureau

Tongo Vertaalbureau is een vertaalbureau met een zeer uitgebreid netwerk van vertalers. U vindt hier vertalers met allemaal hun eigens specialiteiten. Hierdoor vindt u altijd een vertaler die geschikt is bij de talen die vertaald moeten worden en waarnaar vertaald moet worden. Voor een vaste prijs over het gehele document of vanaf 11 cent per woord krijgt u al een foutloze vertaling, voor de deadline en altijd met tevredenheidsgarantie opgestuurd. Dit kunt u allemaal via internet regelen, bijvoorbeeld via de website en de gegevens die hier op staan.

Vertaling doorgeven

Wilt u graag een vertaling doorgeven van bijvoorbeeld uw website, nieuwsbrief of folder? Ga dan naar de website om een offerte aan te vragen of contact op te nemen. U vindt hier ook allerlei informatie over de talen, prijzen en meer.