De kindvriendelijke camping in Limburg

Als u met uw kinderen op vakantie gaat wilt u zeker weten dat er op vakantie genoeg te doen is voor de kinderen en dat de overnachting waar u verblijft geschikt is voor kinderen. Wilt u graag overnachten op een camping in Limburg? Dan is de kindvriendelijke camping in Limburg genaamd Leistert de camping die u zoekt.

Over de camping

Camping Leistert is een camping in Limburg die zeer geschikt is voor kinderen. Dit omdat er genoeg te doen valt. Denk bijvoorbeeld aan speelvelden, sportvelden, zwembaden en een volledig tropisch zwemparadijs. Genoeg te doen voor de kleintjes. De camping is ook geschikt omdat een gedeelte van de camping speciaal ingericht is voor kinderen. Zo kunnen uw kinderen veilig spelen op de camping. De camping heeft 5 sterren en is voorzien van veel nette faciliteiten. Even van de camping af? Geen probleem, in Limburg is genoeg te doen wat betreft natuur en cultuur.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze 5 sterren camping en waarom deze kindvriendelijk is? U vindt alle informatie over Leistert.nl. Als u nog meer informatie wilt of wilt boeken is dat mogelijk door contact op te nemen. U vindt de contact gegevens ook op de website van Leistert.