Kamperen in Limburg

Misschien wil je wel meerdere keren per jaar op vakantie dus waarom niet gewoon lekker op vakantie in Nederland? Camping de Leistert ligt in hartje Limburg en wordt door de ANWB met 5 sterren beoordeeld. Bij camping de Leistert in Limburg kun je bijvoorbeeld heerlijk tot rust komen. Wanneer je samen met je gezin op vakantie wilt kan een buitenlandse vakantie erg duur zijn. Voor de kinderen is er genoeg te doen. Zo is er altijd een recreatieteam ter plekke om de kinderen en andere gasten te vermaken. Naast activiteiten voor de kinderen is er voor de volwassenen ook genoeg te doen, zoals midgetgolf of bowlen. Voor de mannen is er zelfs een sportcafé aanwezig.

Waarom camping de Leistert?

Wilt u komende zomer nog op vakantie, maar heeft u nog niets geboekt? Denk bijvoorbeeld aan vakantiepark Limburg. Er zijn een aantal redenen waarom u ervoor zou kunnen kiezen om uw vakantie door te brengen op recreatiepark de Leistert. Of het nu mooi weer is, of niet, er zijn zoveel faciliteiten dat u zich geen moment hoeft te vervelen en er altijd wel iets te doen is dat bij de weersomstandigheden past. Zo vindt u hier onder meer diverse natuurparken en ook voor kleine kinderen zijn er in de omgeving leuke dingen te doen. Niet voor niets kiezen jaarlijks meer dan 60.000 gasten voor dit recreatiepark.

Wilt u meer informatie over het park?

Op de website kunt u de verschillende soorten accommodaties bekijken of zien wat er allemaal te doen is op de camping en in de omgeving van de camping. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact op nemen voor meer informatie.