Camping waar veel te doen is

Camping de Leistert behoort niet voor niets tot de beste campings van Nederland en dat is ook terug te zien in de vele faciliteiten die zij aanbieden. Zo kunt u hier gebruik maken van: beachvolleybalvelden, bowlingbanen, fietscrossbaan, het klushuis, grote speeltuin, fiets- en skelterverhuur, kinderboerderij, midgetgolfbaan, recreatie, speelvijver, subtropisch zwembad, tafeltennistafels en nog veel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos en zowel u als uw kinderen zullen zich hier dan ook gegarandeerd vermaken.

Tot rust komen in Limburg

Wanneer je samen met je gezin op vakantie wilt kan een buitenlandse vakantie erg duur zijn. Misschien wil je wel meerdere keren per jaar op vakantie dus waarom niet gewoon lekker op vakantie in Nederland? Bij camping de Leistert kun je bijvoorbeeld heerlijk kamperen in Limburg. Deze camping heeft al vele prijzen gewonnen en behoort dan ook tot de mooiste en beste campings in Nederland en Europa. Voor de kinderen is er genoeg te doen. Zo is er altijd een recreatieteam ter plekke om de kinderen en andere gasten te vermaken.

Wilt u meer informatie over het park?

Op de website kunt u de verschillende soorten accommodaties bekijken of zien wat er allemaal te doen is op de Camping en in de omgeving van de camping. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact op nemen voor meer informatie.