Hulp van een Mediatorpraktijk

Bent u op zoek naar een goede mediator praktijk, om een conflict op te lossen? Dan bent u bij HG-Nus Mediation Arnhem aan het juiste adres.  De mediator zal ervoor zorgen dat er een uitkomst wordt geboden die compleet door u en uw conflictpartij zelf gevonden is. De mediator zal namelijk nooit partij kiezen en is volledig centraal tijdens de processen die doorlopen worden door de mediator. De mediator zal ervoor zorgen dat de twee partijen naar elkaar leren luisteren en op deze manier naar een oplossing zoeken. Deze oplossing zal altijd door beide partijen geaccepteerd moeten worden, zodat beide partijen tevreden zijn. 

De mediator praktijk

HG-Nus is een praktijk dat onder ander gespecialiseerd is in conflicten binnen het familierecht en echtscheidingen. Ze kunnen u helpen op vele verschillende gebieden zoals de alimentatie dat geregeld moet worden binnen het ouderschap bij een echtscheiding. U wilt natuurlijk niet dat uw kind de dupe wordt. De mediator zal ervoor zorgen dat ook de afspraak gemaakt wordt met de scheidingsconvenant en deze vervolgens u verder in het proces bij een echtscheiding zal helpen. HG-Nus is een mediator die altijd voor de beste oplossingen zal zorgen die u helemaal zelf gevonden heeft.

Meer informatie

Wilt u graag informatie? Of wilt u direct een mediator in Arnhem benaderen om u te helpen? Ga dan naar de website van HG-Nus.