Een kamer huren in Nijmegen?

Ga je volgend jaar in Nijmegen studeren? Dan ben je vast op zoek naar een leuke studentenkamer in Nijmegen.  Misschien ben je wel geen student meer, maar zoek je een leuke kamer of appartement voor jezelf in Nijmegen? Voor deze twee opties ben je bij KBS Nijmegen aan het juiste adres. KBS Vastgoedbeheer richt zich op het beheer van vastgoed in Nijmegen en omgeving. Door het grote bestand met woningen heeft KBS  regelmatig woonruimte te huur beschikbaar.  

Over KBS Beheer

KBS Vastgoedbeheer is sinds 1993 specialist in beheer van studentenhuizen in omgeving Nijmegen. Ze zijn klein begonnen met een paar panden, maar zijn inmiddels uitgegroeid tot een bestand van ruim 1000 studentenkamers. De werkwijze is duidelijk, helder en recht door zee. Niet nuilen, maar doen, zoals ze in Nijmegen zeggen! Naast het verhuren van studentenkamers verhuurt KBS alle soorten woonruimte, voor studenten en jong werkenden. Voor woningzoekenden geldt dat beschikbare woningen uit de panden die KBS Vastgoedbeheer in beheer heeft, op de website en via Facebook zullen worden aangeboden.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over KBS Kamerbeheer? Ga dan snel naar de website, neem telefonisch contact op of kom langs op ons kantoor in de Van Welderenstraat in Nijmegen.  Ben je geïnteresseerd? Hou dan de website, of de facebookpagina in de gaten!