Bezoek nu een 5 sterren camping

Wat zijn uw vakantieplannen? Houdt u wel van kamperen maar wilt u het niet te primitief hebben? Dan kunt u altijd kiezen voor een5 sterren camping. Recreatiepark de Leistertis dan een echte aanrader. U zult zich niet gaan vervelen op deze camping, want er is genoeg te doen. Deze camping is geschikt voor het hele gezin. Daarbij beschikt de camping over uitstekende faciliteiten en het is een geschikte plek voor uw kinderen.

Leuke activiteiten

Recreatiepark de Leistert beschikt over uitstekende faciliteiten. Wat wilt u graag doen in deze weken vrij? Houdt u bijvoorbeeld van zwemmen of gaat u liever iets anders actiefs doen? U kunt daarbij ook genieten van de mooie omgeving in de buurt of u kunt een potje gaan bowlen, darten of jeu de boule spelen. De omgeving verkennen is ook mogelijk. Ga bijvoorbeeld op de fiets of maak een leuke wandeling.

Wilt u hier kamperen?

Vragen? Neem dan eens een kijkje op de website, want daar vindt u meer informatie. Hier kunt u ook een online plekje reserveren. Wacht dus niet te lang want anders zit het wellicht al vol en dat zou jammer zijn, toch?