Het voordeel van 2ehands velgen

Heeft u een lichte voorkeur voor tweedehands velgen? Dan bent u bij VelgenGigant.nlaan het juiste adres. Tweedehands velgen zijn vaak een stukje goedkoper dan compleet nieuwe velgen, dus ideaal als u een beetje wilt besparen op de prijs. Dit wil niet zeggen dat de kwaliteit hiervan minder is dan nieuwe velgen. Ze worden namelijk gewoon goed nagekeken voordat ze online komen te staan. Meer over de 2ehands velgen vindt u in dit blog.

Velgen passend bij uw auto

U kunt natuurlijk niet zomaar alle velgen aanschaffen. Het moet echter wel bij uw auto passen. De juiste velgen kunt u gemakkelijk vinden met behulp van het filtermodel op de website. Geef hier uw automerk, bouwjaar en model aan en vervolgens worden de juiste velgen getoond. Van Citroen tot Opel en Suzuki: u vindt het hier allemaal. Heeft u velgen gevonden die u graag wil bestellen? Plaats dan nu een bod op de veiling en daarmee maakt u kans om dit te winnen. Door dit systeem kunt u zelf de prijs bepalen die u voor de velgen wil betalen. Wacht hier echter niet te lang mee.

Welke kiest u?

Degene met het hoogste bod kunt u de velgen krijgen voor deze prijs. Plaatst iemand anders een hoger bod, zorg er dan voor dat u daar alsnog overheen gaat, anders gaan de velgen aan uw neus voorbij. Dat zou zonde zijn. U mag vervolgens zelf kiezen om de 2e hands velgenzelf op te halen of om ze op te laten sturen. Wat heeft uw voorkeur?