Zoekt u een leuk en goed kinderdagverblijf in Zwolle?

Gaat u binnenkort verhuizen naar Zwolle en bent u daarvoor op zoek naar een kinderdagverblijf in Zwolle? Stop dan moet zoeken. Bij Kinderdagverblijf de 7 dwergen bent u aan het juiste adres. Bij dit kinderdagverblijf wordt aandacht besteed aan spelen, lachen, groeien en natuurlijk aan veiligheid. U wilt natuurlijk dat uw kinderen het leuk hebben, maar daarnaast ook veilig zijn!

Waarom moet u voor Kinderdagverblijf de 7 dwergen kiezen?

Kinderdagverblijf de 7 dwergen heeft de laagste prijs. Gewoon omdat het leven al duur genoeg is! Ze letten letterlijk en figuurlijk op uw kleintjes en bieden daarom een een vaste lage prijs per uur aan. Met een flexcontract wordt gewoon dezelfde prijs per uur afgerekend. Door het uurtarief van €6,85 valt uw eigen bijdrage ook nog eens gunstiger uit! Daarnaast heeft dit kinderdagverblijf ruime opvangtijden. Vanaf 6:30 uur zijn ze geopend en ze sluiten pas om 19:00. Ideaal als u uw werk iets verder weg hebt! In tegenstelling tot de meeste andere kinderdagverblijven zijn ze bij Kinderdagverblijf de 7 dwergen erg flexibel. U kunt bijvoorbeeld een dagje extra opvang inschakelen en daarmee van uw contract afwijken. Natuurlijk kunt u ook gewoon een dagje ruilen als dit een keer beter uit komt.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over deze kinderopvang in Zwolle? Ga dan snel naar de website of neem persoonlijk contact met het kinderdagverblijf op.