Woonaccessoires en vloerkleden

Op zoek naar leuke en mooie woonaccessoires voor uw woning? Bij NR 310 Woonstyling & Accessoires bent u dan aan het juiste adres. U vindt hier prachtige vloerkleden, verlichting, accessoires en meer. Ook hebben ze het merk KEK Amsterdam opgenomen in het assortiment.

De webshop

NR 310 Woonstyling & Accessoires is een webwinkel met een breed assortiment aan woonaccessoires. De naam staat voor stoer, eigenzinnig en vrouwelijk. Daarnaast vinden ze kwaliteit en de betaalbaarheid erg belangrijk. Met de accessoires van NR 310 kunt u met een klein budget een woning stijlen. De producten uit het assortiment worden uit heel Europa gehaald en sluiten aan op de laatste trends. In het assortiment vindt u vloerkleden, kussens, verlichting, keukenaccessoires, behang, tuinaccessoires en meer. Merken die u in het assortiment kan vinden zijn KEK Amsterdam, Bloomingville Broste Copenhagen, Colorique, De kussenfabriek, Het lichtlab en meer.

Vloerkleden

Vloerkleden worden veel verkocht bij NR 310. De unieke vloerkleden van NR 310 zijn veelal van Scandinavische merken. Het Scandinavische design is enorm populair en van hoogwaardige kwaliteit. U kunt de vloerkleden van NR 310 eenvoudig online bestellen. U profiteert dan van de lage verzendkosten en snelle service. Uw vloerkleed word bij u thuis afgeleverd. Benieuwd naar het assortiment van NR 310? Ga dan snel naar de webshop.