Wees onderscheidend met menukaarten

Als hotel of restaurant wilt u zich natuurlijk onderscheiden van andere restaurants en hotels, maar alle restaurants en hotels maken gebruik van menukaarten. De meeste restaurants gebruiken een papieren kaart. Wilt u onderscheidend zijn? Kies dan eens voor een metalen menukaart van Place Add. Dit heeft een chique en toch stoere uitstraling. Dit gaan uw gasten sowieso mooi vinden!

Over Place Add

Als u op zoekt bent naar menukaarten, placemats, servetten, servetten houders, bestekzakjes en nog veel meer, dan bent u bij Place Add aan het juiste adres. Dit is de plek waar elk restaurant en hotel terecht kan om producten te laten maken die perfect passen bij het bedrijf en ervoor zorgen dat er overal gezorgd wordt voor sfeer. Alle producten zijn te vinden in verschillende soorten, maten, kleuren en meer en kunnen vaak bedrukt worden met logo’s en (andere) tekst of afbeeldingen. Zo maakt u alles zeer eigen en is het van goede kwaliteit.

Interesse?

Wilt u graag producten op maat laten maken door Place Add? Zoals bijvoorbeeld door uw logo op servetten te bedrukkenGa dan naar de website voor allerlei voorbeelden. Per product kunt u zien hoe het er uit ziet, wat de mogelijkheden zijn en wat het kost.