Wanneer je een camping met binnenzwembad zoekt…

De eerste wens waar een goede camping aan moet voldoen is, zeker volgens kinderen, het zwembad. En hoe leuk is het als jullie ook met minder goed weer in het diepe kunnen duiken? Een camping met zwembad dus. Maar daar zijn er zoveel van, ook in Brabant. Wij hebben er eentje die we kunnen aanbevelen. Er is namelijk ook een overdekt water- en speelparadijs. Maar dat is nog niet alles. Wat dacht je van niet een, niet twee, maar drie recreatieplassen? Verder kies je gewoon precies de accommodatie die bij jullie past. Lekker met een eigen tentje op een kampeerplek, of een prachtige, luxe huuraccommodatie. Dan kies je bijvoorbeeld een lodge, chalet of misschien wel een tipitent. Zo beleef je de vakantie weer net een beetje anders. Je maakt de kampeervakantie zelfs tikje glamourous met een plekje op de glamping in een luxe tent.

 

Binnenzwembad en meer

Het prachtige binnenzwembad is pas het begin. Jullie gaan natuurlijk niet de hele vakantie in het zwembad liggen. Gelukkig zijn er op camping TerSpegelt verschillende andere manieren om actief bezig te zijn. Er zijn dan ook veel meer mogelijkheden. Zo kunnen jullie lekker gaan sporten of spelen op het speelveld. Door De Blob laat je je zo het water in blobben. Ga stoer bandraften of lekker zwieren op de tokkelbaan. Voor de echte klimmers is er een heuse klimwand. Bij slechter weer of wanneer je toe bent aan een momentje rust, kun je lekker knutselen op de knutselzolder. Techneuten verzamelen zich op de werkplaats. In de avond gaan we lekker los in het Après ski café. Natuurlijk kun je ook een potje darten in La Cantina. De Hangout is open voor de tieners, hier kunnen ze naar hartenlust chillen. Zo is het hele gezin onder de pannen in de zomervakantie. Of met kerst natuurlijk. Het is maar net wanneer jullie een bezoek brengen aan deze camping in Brabant.

 

Lees het magazine

Wist u dat deze camping het niet bij een website houdt? Ze hebben zelfs een eigen magazine! Op die manier kunt u heerlijk ouderwets bladeren om alle ins en outs van deze camping te ontdekken. Het kan natuurlijk voorkomen dat u nog vragen heeft naar aanleiding van dit magazine of de website. Daarom staan de receptiemedewerkers voor u klaar met antwoorden op uw vragen en aanvullende informatie. Zij verwelkomen u graag bij uw volgende vakantie!